nieuws

Bouwfoto van de Dag: Nieuw voor DHL

utiliteitsbouw Premium

Bouwfoto van de Dag: Nieuw voor DHL

Op het bedrijventerrein Haarrijn in Utrecht verrijst een nieuwe vestiging van DHL Express. Het betreft het grootste investeringsprogramma van DHL Express sinds het zich veertig jaar geleden in Nederland vestigde.

Alle tien vestigingen gaan op de schop, drie vestigingen worden verbouwd en uitgebreid en voor zeven vestigingen vindt nieuwbouw plaats. Het nieuwe Service Center aan de westkant van de A2 bestaat uit een loods met kantoor over twee verdiepingen op circa 11.700 vierkante meter terrein. Het Service Center zal de uitvalsbasis vormen voor 130 medewerkers die met zo’n zestig bestelwagens en een tiental fietskoeriers een groot deel van de provincie Utrecht bedienen. Hoofdaannemer is Aan de Stegge uit Twello.

Reageer op dit artikel