nieuws

Bouwfoto van de Dag: Evenementenberg op huisvuilstort

utiliteitsbouw

Bouwfoto van de Dag: Evenementenberg op huisvuilstort

Breda De Bavelse Berg bij Breda is natuurlijk niet een echte berg maar de naam van een evenementenzone die ontstaat op een voormalige stortplaats van ruim 23 meter hoog aan een afrit van de A27.

De vroegere huisvuilstort is eigendom van Grontmij, MaVer Holding uit Breda ontwikkelt het omliggende terrein met aannemersbedrijf van Agtmaal (VolkerWessels) uit Oudenbosch tot ‘vrijetijdspark van de toekomst’. Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg is op de locatie bezig met de realisatie van ruim 4200 vierkante meter vloer voor de Franse sportwinkel Decathlon. Voor een bioscoopcomplex met tien zalen van Kinepolis wordt nog een aannemer gezocht, evenals voor een vestiging van McDonald’s. Ook zijn een evenementenhal van 70 bij 120 meter en een buitenterrein voorzien.

Reageer op dit artikel