nieuws

Synchroon ontwikkelt stationsplein Leiden

utiliteitsbouw Premium

Synchroon ontwikkelt stationsplein Leiden

Synchroon gaat een deel van het Stationsplein in Leiden ontwikkelen. De projectontwikkelaar wil op het plein 94 koop- en huurappartementen, een hotel met 132 kamers, 1000 vierkante horeca en een parkeergarage bouwen.

De woningen komen naast het Centraal Station te liggen, meldt Vastgoedmarkt. De ontwikkeling van de locatie aan het Stationsplein geeft verder invulling aan het stedenbouwkundig plan en de transformatie van het stationsgebied. In de periode van de grondreserveringsovereenkomst werken de gemeente Leiden en Synchroon op basis van exclusiviteit verder aan een voorlopig ontwerp en gronduitgifteovereenkomst. NL Architects maakt het ontwerp. De bouw zou in 2017 moeten beginnen.

Reageer op dit artikel