nieuws

OVG neemt aandeel MAB over in project Fellenoord

utiliteitsbouw

OVG neemt aandeel MAB over in project Fellenoord

OVG Real Estate neemt het 50-procentsbelang van MAB Development in het project Fellenoord over. Daarmee heeft OVG 100 procent van de aandelen in de gezamenlijke joint-venture in handen gekregen.

Op Fellenoord vindt de herontwikkeling en bouw plaats voor het kantoor van Rabobank Nederland voor tweeduizend medewerkers. OVG-topman Coen van Oostrom zegt ‘verheugd’ te zijn met het verwerven van het gehele project. ‘‘Onze goede relatie met MAB heeft ertoe geleid dat de overdracht op een snelle manier kon worden geëffectueerd. De transactie bevestigt het vertrouwen dat wij in dit project hebben en verstevigt onze positie in de Nederlandse kantorenmarkt.’’

Reageer op dit artikel