nieuws

Woonwijk aan de Maas

utiliteitsbouw Premium

Woonwijk aan de Maas

Aan de rivier de Maas bij Cuijk in Noord-Brabant verrijst een complex ter grootte van een complete woonwijk. Bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel bouwt de Cuijkse Cantheelen voor woningcorporatie Mooiland en zorgorganisatie Pantein.

Het betreft totaal 245 woningen, te bouwen in drie fasen. De eerste fase bestaat uit appartementen met uitzicht op de rivier en het centrum van Cuijk. De tweede en derde fase omvatten grondgebonden woningen.

Een deel van de appartementen en woningen zijn voor de sociale verhuur, een deel voor de verhuur in de vrije sector. Zorgorganisatie Pantein krijgt 97 appartementen en zestig wooneenheden voor psychogeriatrische patiënten, plus ruimte voor de zorgaanbieders en ondersteunende diensten. Onder het complex komen 197 en parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel