nieuws

Kluspaleizen en kantoorgedrochten te koop

utiliteitsbouw

Kluspaleizen en kantoorgedrochten te koop

Het afstoten van Rijkspanden bracht afgelopen jaar een schamele 20 miljoen euro extra op voor de schatkist.

Het zit het Rijksvastgoedbedrijf in oprichting echter niet mee met een economische crisis en een verzadigde kantorenmarkt. Hoewel de bodem van de huizenmarkt in zicht lijkt, is de vraag naar ‘klus-paleizen’ en kantoorgedrochten laag.

Jaap Uijlenbroek (1965) is per 2014 benoemd tot de allereerste directeur-generaal van het Rijksvastgoedbedrijf. Vanaf 1 juli gaat hij de fusie-club leiden en verdwijnen de Rijksgebouwendienst, Dienst Vastgoed Defensie, het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Vastgoed als zelfstandige organisaties.

Weten wat er te koop is bij het het Rijksvastgoedbedrijf? Klik hier!

Reageer op dit artikel