nieuws

Transformatieplein tegen leegstand

utiliteitsbouw

Transformatieplein tegen leegstand

Provada werkt met Cobouw, De Architect en Vastgoedmarkt samen om beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners.

Hiermee transformeren zij leegstaand vastgoed op innovatie wijze in courant vastgoed. Tijdens het Transformatieplein, dat vandaag door Door Lesley Bamberger (eigenaar/directeur Kroonenberg Groep) en Rogier Rijkers (hoofdredacteur Dagblad Cobouw) geopend is, pitchen creatieve partners om kanshebbende leegstaande objecten te transformeren tot succesvolle, rendabele objecten.

Verder komt de waarde van BIM gedurende transformaties aan bod en worden proces-tools aangereikt. Rezone the Game, een spel over leegstand, is zo’n procestool. Doel van deze game is bewustwording te creëren over de stedelijke processen achter leegstand. De game kan worden gebruikt om stakeholders vroeg bij de herontwikkelingen te betrekken.

Ook zijn er tijdens het Transformatieplein debatten, interviews en lezingen. Het Transformatieplein is te vinden in hal 9, stand 12 van de RAI in Amsterdam.

Bekijk hier het programma van het Transformatieplein

Reageer op dit artikel