nieuws

Flevoland investeert in bedrijventerreinen

utiliteitsbouw

Flevoland investeert in bedrijventerreinen

De provincie Flevoland trekt 4 miljoen euro uit voor het verbeteren van bedrijventerreinen. Gemeenten hebben hierdoor meer mogelijkheden voor de herstructurering van bedrijventerreinen.

Dat maakt de provincie bekend. Het geld mag ook worden besteed om te voldoen aan specifieke wensen van ondernemers die op een bepaald terrein zijn gevestigd. “Aantrekkelijke bedrijventerreinen werken als een visitekaartje voor Flevoland”, zegt gedeputeerde Jan-Nico Appelman.

Hij verwacht bovendien dat de financiële stimulans zal leiden tot slim en duurzaam gebruik van de ruimte. “Bovendien dragen de investeringen in de bedrijventerreinen bij aan het behoud van de waarde van de bestaande bebouwing.” In de provincie Flevoland is in totaal een oppervlakte van meer dan 3000 voetbalvelden in gebruik als bedrijventerrein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels