nieuws

Grontmij snoeit in aantal kantoren

utiliteitsbouw

Grontmij snoeit in aantal kantoren

Grontmij heeft in Nederland het aantal kantoren met acht teruggebracht tot veertien. In een jaar tijd daalde het aantal medewerkers met 9,4 procent tot 2061.

Het ingenieursbureau uit De Bilt voert omvangrijke herstructureringen door om de onderneming weer op de rails te krijgen. Binnen Grontmij zijn 150 medewerker in 37 verschillende teams bezig om de noodzakelijke veranderingen door te voeren. De financiële resultaten van het eerst kwartaal (operationeel 4,1 miljoen verlies) zijn volgens bestuursvoorzitter Michiel Jaski volgens de verwachtingen. De omzet bedroeg in de eerste drie maanden van het jaar 228,4 miljoen euro. Het aantal kantoren in Nederland wordt nog met zes verder teruggebracht.

Reageer op dit artikel