nieuws

TBI-dochter dreigt nieuwbouworder mis te lopen

utiliteitsbouw

TBI-dochter dreigt nieuwbouworder mis te lopen

TBI-dochter J.P. van Eesteren dreigt de nieuwbouworder van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft kwijt te raken. De partijen kunnen het niet eens worden over het budget.

Het Reinier de Graaf ziekenhuis laat wet en de opdracht nu in bestek aan te willen besteden. Hiervoor praat de instelling met de vier bouwconsortia die in een eerdere fase bij de aanbesteding betrokken zijn geweest. J.P. van Eesteren kreeg in de zomer van 2011 het recht om als eerste een bod te mogen doen. Volgens het ziekenhuis is er sindsdien meerwerk ontstaan dat in onderling overleg is begroot op 3 miljoen euro. De totale waarde van de opdracht wordt geschat op zo’n 120 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels