nieuws

TU Eindhoven gaat door met nieuwbouw

utiliteitsbouw

Ondanks de overheidsbezuinigingen op het universitair onderwijs heeft de Technische Universiteit Eindhoven besloten tot nieuwbouw voor de faculteiten Technische Natuurkunde en Electrical Engineering. Deze komen op de plaats van het huidige natuurkundegebouw. Het college van bestuur heeft het besluit genomen, omdat de huidige gebouwen volkomen versleten zijn en niet meer voldoen aan de huidige eisen. […]

Ondanks de overheidsbezuinigingen op het universitair onderwijs heeft de Technische Universiteit Eindhoven besloten tot nieuwbouw voor de faculteiten Technische Natuurkunde en Electrical Engineering. Deze komen op de plaats van het huidige natuurkundegebouw.

Het college van bestuur heeft het besluit genomen, omdat de huidige gebouwen volkomen versleten zijn en niet meer voldoen aan de huidige eisen. Zonder nieuwbouw zou fors geïnvesteerd moeten worden in het opknappen van de panden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels