Nieuwsbrief

Cobouw heeft meerdere nieuwsbrieven om u snel en gemakkelijk op de hoogte te houden van het laatste bouwnieuws.

Cobouw nieuwsbrief
Dagelijks op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in de bouw? Meld u dan aan voor de Cobouw-nieuwsbrief en ontvang elke werkdag om 13:00 uur het laatste nieuws. Gratis aanmelden.

Cobouw Infra nieuwsbrief
De redactie selecteert wekelijks het belangrijkste nieuws over grond-, weg- en waterbouw, speciaal voor al onze klanten die in de infra werkzaam zijn. Meld u aan.

Cobouw Specials nieuwsbrief
Meerdere keren per jaar geeft Cobouw specials uit waarin dieper wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen in de bouw. Daarnaast maakt Cobouw specials voor events of speciale gebeurtenissen, zoals vakbeurzen in binnen- en buitenland. Meld u aan.

Cobouw Kennis nieuwsbrief
Via Cobouw Kennis delen we met u actuele whitepapers, webinars en referentieprojecten van onze partners uit de bouwsector. Deze zijn gebundeld in een wekelijks overzicht dat op dinsdag wordt verstuurd. Meld u aan.

CobouwVak nieuwsbrief
CobouwVak brengt elke twee weken bouwnieuws voor de vakman. Vol productinnovaties, gereedschaps- en materialen tests en artikelen over werkkleding, klein materieel en bedrijfsvoering. Meld u aan.