Cobouw verzorgt uw marketingcampagne

Wilt u beslissers in de bouw bereiken? Denk aan aannemers, ontwikkelaars, installateurs, toeleveranciers of bouwprofessionals werkzaam bij de overheid. Bereikdebouw.nl biedt u de mogelijkheid om via Cobouw in contact te komen met uw doelgroep(en) in de bouwsector. Plaats uw advertentie of vertel uw verhaal en profiteer van het grootste en relevantste netwerk in de bouw.

Uw marketingdoelen

Met het netwerk van Cobouw leveren wij u gesegmenteerde leads. We helpen u verschillende marketingdoelstellingen te bereiken, bijvoorbeeld:

• Naamsbekendheid vergroten
• Traffic naar uw website generen
• Leads generen
• Uw verhaal vertellen/kennis delen

Door uw verhaal te vertellen of uw kennis te delen, laat u zien dat u de kennisexpert bent binnen uw vakgebied.

Wat kan Cobouw voor u betekenen?

Uw marketingdoelstelling(en) bereiken kan bij Cobouw op verschillende manieren. Wij adviseren u over welke campagnes het beste aansluiten bij uw doelstellingen.

Adverteren

Eén van de mogelijkheden is het plaatsen van advertenties. Dit kan door middel van online bannering op Cobouw.nl en in de Cobouw nieuwsbrief of met advertenties in de Cobouw krant. U kunt kiezen uit verschillende advertentieformaten. Liever een succesverhaal onder de aandacht brengen? Een advertorial biedt u die kans. Cobouw biedt u een groot bereik:

Leadgeneratiecampagne en contentmarketing

Uw content aanbieden aan de juiste doelgroep en op het juiste moment, daar zorgen wij voor met onze unieke marketing automation systemen. Cobouw biedt u de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een gerichte leadgeneratiecampagne. Daarvoor kunnen verschillende vormen van content worden ingezet, zoals webinars en whitepapers.

Bovendien kunt u door inhoudelijke sterke content te presenteren aan uw doelgroep uw reputatie als deskundige versterken.

Sponsored content artikel

Wilt u een product of project meer bekendheid geven? Plaats dan een sponsored content artikel op Cobouw.nl.

Targetmail

Een nieuwsbrief in uw eigen huisstijl verzenden aan de door uw gekozen doelgroep? Dat kan. U krijgt niet alleen de volledige focus van uw doelgroep, maar u geneert ook meer traffic naar uw website.

Uw boodschap bij een onderwerp laten aansluiten

Cobouw biedt u tevens de mogelijkheid om uw boodschap aan te laten sluiten bij specifieke thema’s. Het voordeel hiervan is dat zo op lange termijn de associatie tussen het thema en uw merk wordt versterkt.

Cobouw Specials

Cobouw geeft meerdere keren per een jaar een special uit over een bepaald onderwerp. Deze Cobouw Specials kunt u gebruiken om merkbekendheid te vergroten onder een specifieke doelgroep.

Events

Daarnaast organiseert Cobouw verschillende events waarop u uw doelgroep kunt ontmoeten (congressen, Cobouw Café en Cobouw50).
Bekijk de events.

Samengestelde mediapakketten

Staat de mogelijkheid die u in gedachte heeft er niet bij? Geen probleem. We maken op maat samengestelde mediapakketten die aansluiten bij uw wensen.

Andere doelgroep bouw bereiken

Wilt u een andere doelgroep in de bouw bereiken? Bekijk de mogelijkheden.