partner nieuws

RoAd meldt komst nieuwe Venieri’s

infra 22

RoAd uit Barneveld gaat verder met het introduceren van nieuwe Venieri’s op de Nederlandse markt. Zo wordt de komst gemeld van de Venieri 1.63C shovel en de Venieri TL 8.63 verreiker. Beiden staan voor 2017 op het programma. De nieuwe Venieri 1.63C is een drietons knikgestuurde shovel die in het voorjaar van 2017 leverbaar wordt. […]

RoAd meldt komst nieuwe Venieri’s

RoAd uit Barneveld gaat verder met het introduceren van nieuwe Venieri’s op de Nederlandse markt. Zo wordt de komst gemeld van de Venieri 1.63C shovel en de Venieri TL 8.63 verreiker. Beiden staan voor 2017 op het programma.

De nieuwe Venieri 1.63C is een drietons knikgestuurde shovel die in het voorjaar van 2017 leverbaar wordt. Opvallende eigenschappen van deze minishovel, die ze “Venierina” noemen (verkleinwoordje voor een Venieri), zijn ondermeer:

* Schommelende achteras, die voor meer stabiliteit zorgt (comfortabeler voor de machinist en optimaal bij het egaliseren/baan maken).
* Mogelijkheid om een snelwissel te hebben met ‘Euro-aansluiting’ of een snelwissel met schranklader-passing.
* Uitgerust met een viercilinder Yanmar dieselmotor en hydrostatische aandrijving van Bosch-Rexroth.
* Rijsnelheid van de compacte machine is maar liefst 40 km/uur.
* Leverbaar met een canopy, geheel gesloten cabine of met neerklapbare rolbeugel.

De planning bij Venieri is verder, om later in 2017 een nog lichtere 2 tons machine in het gamma op te nemen, dus nog onder deze 1.63C.

Nieuw: verreiker TL 8.63
De nieuwe Venieri TL 8.63 verreiker is een knikgestuurde machine met een Deutz viercilinder motor (Tier 4 final) en hydrostatische aandrijving van Bosch Rexroth. De machine heeft de uitschuifbare mast centraal geplaatst, waardoor het zicht naar rechts ook niet belemmerd wordt. De machine zal circa 8 ton gaan wegen en wordt later in 2017 verwacht.
Meer info: www.roadbarneveld.com.

 

Reageer op dit artikel