partner nieuws

Mecalac neemt Engelse fabriek van Terex construction over

infra 60

De overname van een Terex-dochter door Mecalac volgt op de eerdere overname door Yanmar van de Duitse Terex fabriek waar compacte graafmachines en dergelijke worden gebouwd. Terex Construction is gevestigd in de omgeving van Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. Graaflaadcombinaties Mecalac is bekend van de graafmachines met zwenkladerkarakteristieken, die in ons land worden verkocht door […]

Mecalac neemt Engelse fabriek van Terex construction over

De overname van een Terex-dochter door Mecalac volgt op de eerdere overname door Yanmar van de Duitse Terex fabriek waar compacte graafmachines en dergelijke worden gebouwd. Terex Construction is gevestigd in de omgeving van Birmingham in het Verenigd Koninkrijk.

Graaflaadcombinaties
Mecalac is bekend van de graafmachines met zwenkladerkarakteristieken, die in ons land worden verkocht door Ahlmann Nederland. De Franse fabriek bouwt verder ook graaflaadcombinaties en dat maakt de overname van de Engelse Terex fabriek begrijpelijk.
De overeenkomst tussen Terex en Mecalac werd op 10 december getekend en omvat naast de genoemde graaflaadcombinaties ook motorjapanners en walsen.
Meer info: www.mecalac.com.

Reageer op dit artikel