partner nieuws

Huurslim neemt het zoekwerk over

infra 23

Het opvragen van huurtarieven en beschikbaarheid van werkmaterieel kan een tijdrovende zaak zijn. Zeker wanneer machines bij je vaste leverancier niet beschikbaar zijn. Of wanneer je op zoek bent naar een specialistische machine. Huurslim is een online inhuurplatform dat bedrijven en overheidsinstanties daarbij helpt. Deze nieuwste ontwikkeling in de verhuurmarkt moet een doorbraak betekenen in […]

Huurslim neemt het zoekwerk over

Het opvragen van huurtarieven en beschikbaarheid van werkmaterieel kan een tijdrovende zaak zijn. Zeker wanneer machines bij je vaste leverancier niet beschikbaar zijn. Of wanneer je op zoek bent naar een specialistische machine. Huurslim is een online inhuurplatform dat bedrijven en overheidsinstanties daarbij helpt. Deze nieuwste ontwikkeling in de verhuurmarkt moet een doorbraak betekenen in het snel en prijsbewust huren van werkmaterieel. We spraken de ontwikkelaar, Ron van Es, op zijn kantoor in Den Haag.

Je bent aannemer, schilder, installateur, bij een baas of als zzp’er actief en je wilt een bobcat, hoogwerker, graafmachine of trilwals huren. Uiteraard tegen de beste prijs, liefst zo snel mogelijk en het zou mooi zijn als die machine niet te ver weg staat. Tja, dat wordt meerdere materieelverhuurders bellen en vergelijken en soms weer enkele andere verhuurders bellen. Kortom, daar gaat heel wat tijd in zitten, zeker als je als zzp’er werkt. Want je bent zomaar een halve dag bezig voor je succes hebt.
Stel dat het zoekwerk geautomatiseerd kan plaatsvinden, dat je snel complete informatie te zien krijgt over een specifieke machine en – niet onbelangrijk – dat het hele zoekproces gratis is. “ Dat is de kern van Huurslim.

Hoe Huurslim werkt
Met Huurslim kan de huurder in vier eenvoudige stappen aanvragen voor werkmaterieel versturen naar alle machineverhuurbedrijven in Nederland. Verhuurders sturen hun prijsopgave naar de persoonlijke postbak bij Huurslim. Deze worden overzichtelijk gerangschikt op basis van huurtarieven, beschikbaarheid en afstand tot de werkplek.

Voordelen voor huurder
Van Es geeft huurders vijf redenen om Huurslim in te zetten bij de aanvraag van werkmaterieel:
Snel zoeken bij meerdere verhuurders
Makkelijk huurtarieven vergelijken
Tijdsbesparing doordat Huurslim voor je zoekt
Lagere transportkosten (is minder CO2 uitstoot) en een snellere levering
Doordat op afstand van de werkplek kan worden beoordeeld
De dienstverlening is gratis

Voordelen voor verhuurder
Huurslim is ook interessant voor verhuurders, waarmee “het mes aan twee kanten snijdt”. Van Es verwacht dat verhuurders minder tijd kwijt zijn aan het beantwoorden van aanvragen die niets opleveren omdat de machine niet beschikbaar is of de transport afstand te groot is.
Bij aanvragen via Huurslim krijgt het verhuurbedrijf de contactgegevens van potentiele huurders te zien. De huurder doet rechtstreeks zaken met de verhuurder

Reageer op dit artikel