partner nieuws

Demo draaien op Wintershow Geert-Jan de Kok

infra 3

Tijdens de wintershow van mechanisatiebedrijf Geert-Jan de Kok in Esbeek worden de nieuwste modellen Yanmar, Mustang en Gehl bouwmachines geïntroduceerd. De machines zijn niet alleen te bekijken maar bezoekers wordt ook de mogelijkheid geboden tot demo draaien. De Wintershow in Esbeek vindt plaats op donderdag 15 december van 13.00 – 22.00 uur; vrijdag 16 december […]

Demo draaien op Wintershow Geert-Jan de Kok

Tijdens de wintershow van mechanisatiebedrijf Geert-Jan de Kok in Esbeek worden de nieuwste modellen Yanmar, Mustang en Gehl bouwmachines geïntroduceerd.

De machines zijn niet alleen te bekijken maar bezoekers wordt ook de mogelijkheid geboden tot demo draaien. De Wintershow in Esbeek vindt plaats op donderdag 15 december van 13.00 – 22.00 uur; vrijdag 16 december van 10.00 – 22.00 uur en Zaterdag 17 december van 10.00 – 17.00 uur. Locatie: Notelstraat 53 – 5085 ET Esbeek.

Breed programma
Geert-Jan de Kok BV is een mechanisatiebedrijf met vestigingen in Esbeek, Bladel, Etten-Leur, Molenaarsgraaf en Benschop. Op de website lezen we welke grondverzetmerken door het bedrijf worden vertegenwoordigd.
Geert-Jan de Kok BV heeft al enkele jaren het importeurschap van de Mustang schrank- en knikladers. De Mustang schrank- en knikladers combineren wendbaarheid, flexibiliteit en een hoog hefvermogen met elkaar, waardoor de schrank- en knikladers overal inzetbaar zijn. Van landbouw tot aan bouwbedrijf en alles daartussen.
Als aanvulling op Mustang knikladers heeft Geert-Jan de Kok BV het merk Paus binnen de gelederen. Paus shovels zijn leverbaar als knik, zwenk of telescooplader. Zij zijn er voor alle toepassingen in de wegenbouw, civiele techniek, landschapsarchitectuur, overheid en landbouw.
Sinds 1 februari 2015 is het bedrijf ook importeur van Furukawa sloop gereedschappen (www.frd.eu).

Minigraafmachines en dumpers
Yanmar minigraafmachines en dumpers worden geheel door Yanmar zelf geproduceerd, waardoor alles op elkaar is afgestemd.
Bema is al vele jaren een betrouwbare partner van Geert-Jan de Kok BV. De Bema veegmachine blinkt uit in zijn eenvoudige bediening en veelzijdigheid.
Mac-trailers zijn no-nonsense oprijwagens. In samenwerking met Mac-trailers denkt Geert-Jan de Kok BV met de klant mee om dé oprijwagen te ontwikkelen die het beste past.
GEHL knikladers: “Built with pride in the USA”.
Alle bovenstaande merken wordt via het eigen dealernetwerk aangeboden. De dealers bevinden zich door heel Nederland.
Daarnaast is er het verhuurprogramma van Geert-Jan de Kok BV. “Hierin hebben we een groot aanbod van materieel met eventueel diverse aanbouwdelen,” aldus directeur Geert-Jan de Kok.
Meer info:

Reageer op dit artikel