partner nieuws

AR250e wiellader Weycor primeur tijdens Winter-Techno dagen

infra 10

Eind van de maand opent Intertechno op de hoofdvestiging aan de Paramariboweg 46 in Apeldoorn de deuren voor de Winter-Techno dagen 2016. Te zien is onder andere een Nederlandse primeur: de nieuwe Weycor AR250e 14-tons wiellader. Deze wiellader is uitgerust met een 160 kW (218 pk) sterke Deutz motor die voldoet aan de stage 4 […]

AR250e wiellader Weycor primeur tijdens Winter-Techno dagen

Eind van de maand opent Intertechno op de hoofdvestiging aan de Paramariboweg 46 in Apeldoorn de deuren voor de Winter-Techno dagen 2016. Te zien is onder andere een Nederlandse primeur: de nieuwe Weycor AR250e 14-tons wiellader.

Deze wiellader is uitgerust met een 160 kW (218 pk) sterke Deutz motor die voldoet aan de stage 4 final norm. De machine is zelfs stage 5 ready, aldus Intertechno. Met zijn state of the art aandrijftechniek is Weycor er zeker van dat de AR250e het nieuwe succes wordt in de wielladerreeks. Bovendien is hij een flinke stap richting het zwaardere segment. Deze nieuwe wiellader kan aan de tand gevoeld worden tijdens de open dagen.

Vestiging fors uitgebreid
Met het nodige vermaak en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers het vernieuwde terrein verkennen. Met een toevoeging van 1500 vierkante meter is er genoeg ruimte om het complete portfolio van het leveringsprogramma te tonen/ De uitbreiding biedt alle ruimte voor verdere groei in  toekomst.

Speciale acties en prijzen
Als importeur en dealer van Bobcat en Weycor gaat Intertechno een breed programma aan machines presenteren met speciale Winter-Techno acties. Voor het aanschaffen van een nieuwe Bobcat zijn er voordelige leasemogelijkheden met 0% rente op een looptijd van 24 maanden. Ook zijn er speciale prijzen voor nieuwe machines die op voorraad staan (OP=OP!). Verder is er een uitgebreide occasionshow met speciale meeneemprijzen.

Bobcat behendigheidswedstrijden
De Bobcat behendigheidswedstrijden zijn inmiddels ook een traditie op de open dagen, zo ook dit jaar weer op vrijdag 25 en zaterdag 26 november in Apeldoorn. Een ieder kan zich inschrijven om mee te dingen naarr mooie prijzen, met als hoofdprijs een reis naar de Bobcat fabriek.
Aanmelden voor deze open dagen en de Bobcat behendigheidswedstrijden kan op
http://bit.ly/2eEGNTf.
Meer informatie:
www.intertechno.nl/wintertechno.
Weycor heeft een speciale website gelanceerd voor de nieuwe AR250e wiellader
http://ar250.de/en/.

 

Reageer op dit artikel