nieuws

Van Gelder neemt W. van den Heuvel en Zoon Infra over

infra Premium 2830

Van Gelder neemt W. van den Heuvel en Zoon Infra over

Van Gelder Groep heeft railinfrabouwer W. van den Heuvel en Zoon Infra uit Rhoon overgenomen. Dat heeft het bouwconcern bekendgemaakt, zonder daarbij de overnamesom naar buiten te brengen.

Van den Heuvel Infra is gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en onderhouden van tram- en metrospoor. De onderneming, in 1956 opgericht, boekte vorig jaar met 20 werknemers een omzet van ongeveer 19 miljoen euro.

De overname is voor Van Gelder interessant vanwege het toenemend aantal binnenstedelijke projecten dat op de markt komt. “Met betrekking tot de  binnenstedelijke activiteiten van Van Gelder past deze overname uitstekend in haar strategie”, laat het concern in een toelichting weten.

Van den Heuvel zelfstandig onderdeel binnen Van Gelder

Van den Heuvel Infra blijft als zelfstandig bedrijf actief, met Don Hensen als bedrijfsleider. Hensen is sinds 2006 al werkzaam bij Van den Heuvel Infra en “een vertrouwd gezicht bij opdrachtgevers”, aldus Van Gelder. Onder de hoede van Van Gelder kan Van den Heuvel zijn activiteiten in tram- en metrospoor verder uit breiden.

Reageer op dit artikel