nieuws

Biggelaar lijft Bunnik Groep in en versterkt positie in de Randstad

infra 2771

Biggelaar lijft Bunnik Groep in en versterkt positie in de Randstad

De Biggelaar Groep neemt de Bunnik Groep over en verwacht dit jaar te groeien naar een omzet van meer dan 100 miljoen euro. De infrabouwer uit Velddriel wil met de overname de positie in de Randstad versterken.

Beide bedrijven hebben op deze week overeenstemming bereikt. Hans van den Biggelaar, algemeen directeur van de Biggelaar Groep: “Door de overname realiseren wij een verdere groei van onze onderneming en vergroten ons werkterrein in de Randstad. Wij zijn verheugd met deze geografische uitbreiding en de bedrijfscultuur sluit naadloos aan bij die van de Biggelaar Groep.”

De nieuwe directie van Bunnik Groep

Omzet naar 100 miljoen

De Bunnik Groep bestaat uit 4 onderdelen: Infra, Baggeren, Milieu en Groen. Na de overname telt de Biggelaar Groep ruim 350 medewerkers en verwacht uit te komen op een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Het bedrijf is sterk in grond- weg- en waterbouw, maar verwacht vooral de positie op infra en watergebied in Noord- en Zuidwest-Nederland te verbeteren.

Reageer op dit artikel