nieuws

Vice-voorzitter MKB Infra hangt bouwhelm in de wilgen

infra 1778

Vice-voorzitter MKB Infra hangt bouwhelm in de wilgen

Gert Peek gaat sinds deze week ook het leven door als erelid van MKB INFRA. Peek neemt als vicevoorzitter afscheid na een periode van 11 jaar. Vanaf dag 1 was hij nauw betrokken bij de vereniging.

Onder luid applaus nam Peek de eretitel en bijbehorende gouden insigne in ontvangst. Hij kon al eerder met pensioen, nu hangt hij echt zijn bouwhelm in de wilgen.

Peek stond aan de wieg van MKB Infra. “In het voorjaar van 2005 zette hij de eerste schreden tot het oprichten van een echte mkb-vereniging in de gww sector.” MKB Infra werd uiteindelijk op 29 juni 2006 opgericht. Peek was vanaf dag één bestuurslid, eerst als secretaris, later als vice-voorzitter.

Van alle markten thuis

Peek vervulde verschillende bestuurlijke functies. Zo was hij voorzitter van de besturen van de opleidingsorganisaties VESIN en SPG-Utrecht. Ook blies hij het adviescentrum voor aanbesteden ACA GWW nieuw leven in. Verder reikte hij zelf ook prijzen uit als juryvoorzitter van de MKB Infra AanbestedingsAward.

Afgelopen jaar nam MKB Infra al afscheid van twee andere routiniers, oud-voorzitter Daan Stuit en oud-directeur Wim van der Maas. Zij werden eveneens benoemd tot erelid.

Reageer op dit artikel