nieuws

De Kuiper Noordeloos gesplitst in twee bedrijven

infra Premium 363

De Kuiper Noordeloos gesplitst in twee bedrijven

Gww-aannemer De Kuiper Noordeloos wordt in tweeën gesplitst. Vanaf 1 januari volgend jaar zal de onderneming bestaan uit De Kuiper Groep en De Kuiper Infrabouw.

Met de splitsing kan het bedrijf beter inspelen op de wensen van haar relaties, zo laat de directie weten in een toelichting. De overgang naar de twee nieuwe bedrijven zal geen personele gevolgen hebben.

De Kuiper Groep zal zich richten op cultuurtechnische-, groen- en waterbouwkundige werken en blijft gevestigd in het huidige pand in Noordeloos. De Kuiper Infrabouw zal zich bezighouden met complete infrastructurele werken en zal  medio volgend jaar verhuizen naar een pand in de regio. De Kuiper Heiwerken is onderdeel van De Kuiper Groep en blijft op de bestaande locatie.

Honderd medewerkers zorgvuldig verdeeld

De bijna honderd medewerkers worden zorgvuldig verdeeld over de twee nieuwe organisaties. De directie gaat ervan uit dat de relaties in de toekomst uitsluitend de positieve gevolgen van de verzelfstandiging zullen ervaren.

“We hebben dit zorgvuldig voorbereid. We willen klaar zijn voor de toekomst en slagvaardig kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. De nieuwe bedrijfsmodellen sluiten daar beter bij aan”, aldus De Kuiper Noordeloos.

Reageer op dit artikel