nieuws

ArcelorMittal besteedt staaltransport uit

infra

ArcelorMittal besteedt staaltransport uit

ArcelorMittal Staalhandel verkoopt de transporttak Steel Express aan de IJmond Transport Groep in Beverwijk. Het staalbedrijf wil zich meer concentreren op de kernactiviteiten en verwacht dat het uitbesteden van het transport zorgt voor meer continuïteit in transportactiviteiten.

IJmond, vervoerder van grondstoffen en bulkgoederen neemt negen medewerkers, tien vrachtwagens en 28 opleggers over.

Beide partijen hebben een langjarige overeenkomst gesloten voor het transport van materialen van ArcelorMittal door heel Nederland. “Deze overeenkomst stelt het ons in staat om met één planning alle transportbewegingen efficiënter te plannen en uit te voeren”, stelt IJmond-directeur Strijk.

Reageer op dit artikel