nieuws

Fastned: landelijk netwerk laadstations

infra Premium

Fastned: landelijk netwerk laadstations

Fastned opent woensdagmiddag zijn vijftigste snellaadstation langs een snelweg. Daarmee beschikt het bedrijf nu over een landelijk dekkend netwerk.

Netwerk van 100 procent groene snellaadstations

“We zijn de eerste speler die op deze manier een netwerk van 100 procent groene snellaadstations uitrolt op A-locaties langs de snelweg”, aldus topman Michiel Langezaal van Fastned. “Dit zorgt ervoor dat Nederland internationaal een van de koplopers is op het gebied van elektrisch rijden. En dit is pas het begin. In Nederland gaan we in totaal tweehonderd stations langs de snelweg bouwen. Daarnaast werken we aan stations in en rond de grote steden. De vervolgstap is om het netwerk uit te breiden naar de rest van Europa.”

Het vijftigste laadstation ligt aan de A58 in Zeeland, ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke. Het station werd woensdag door oud-premier Jan Peter Balkenende geopend.

Reageer op dit artikel