nieuws

Heijmans sluit aan bij consortium Beatrixsluis

infra Premium

Heijmans sluit aan bij consortium Beatrixsluis

Heijmans heeft zich aangesloten bij het consortium Sas van Vreeswijk. Rijkswaterstaat gunde eerder deze week de bouw van de derde kolk van de Prinses Beatrixsluis aan dit consortium.

Heijmans krijgt na contract close in deze publiek-private samenwerking een aandeel van eenderde in de combinatie die de bouw realiseert (EPC) en neemt deel in de speciaal op te richten projectvennootschap (SPC). Ook zal Heijmans betrokken zijn bij het uitvoeren van meerjarig onderhoud. Financial close is voorzien in het eerste kwartaal 2016. Sas van Vreeswijk, een combinatie van Besix Group, RebelValley en TDP met als belangrijke partners Martens en Van Oord en Agidens, wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en financieren van het project.

Reageer op dit artikel