nieuws

80 miljoen voor infra Eindhoven

infra Premium

80 miljoen voor infra Eindhoven

De komende jaren investeren kabinet en regio ruim 80 miljoen euro in de bereikbaarheid van Eindhoven Airport. Zo wordt onder meer de capaciteit van de Anthony Fokkerweg en de op- en afritten van de N2 vergroot.

Zo wordt onder meer de capaciteit van de Anthony Fokkerweg en de op- en afritten van de N2 vergroot. Verschillende invoegstroken worden verlengd en er komt een directe oprit in de N2 naar het zuiden voor het verkeer, afkomstig van onder meer Eindhoven Airport. Dit moet zorgen voor een betere doorstroming op de al bestaande op- en afritten. Verder komen er verbindingen tussen een goederendistributiecentrum ten oosten van de A2, de toekomstige Brainport Industries Campus, Eindhoven Airport en de A58. Hiervoor komt een weg die de A2 zal kruisen. Alle verbeteringen moeten voor 2020 opgeleverd zijn.

Reageer op dit artikel