nieuws

BAM onderhoudt snelwegen Zuid-Holland

infra

BAM onderhoudt snelwegen Zuid-Holland

BAM Infra neemt voor 12 miljoen euro het onderhoud op zich van twaalf snel- en hoofdwegen in Zuid-Holland. De werkzaamheden richten zich zowel op de wegen als op de bruggen en fly-overs.

De onderhoudswerkzaamheden worden op elkaar afgestemd om de overlast voor de weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. De bouwer is voor het project samenwerking aangegaan met Freesmij, transporteur Millenaar & Van Schaik en Wolfswinkel Reiniging.

BAM geeft het asfalt een preventieve behandeling om vorstschade te voorkomen. Gebruik wordt gemaakt van een methode om vroegtijdig de kans op schade op te sporen. Preventieve behandeling is dan doorgaans afdoende.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels