nieuws

Gemeente Utrecht zoekt sponsoren voor 47 rotondes

infra Premium

De gemeente Utrecht is op zoek naar een partij die het onderhoud van 47 rotondes op zich wil nemen in ruil voor sponsoring. Dat blijkt uit de opdrachtaankondiging die de gemeente deze week op TenderNed heeft geplaatst.

In 32 gevallen mag de rotonde ook heringericht worden en voor vijftien van de rotondes geldt dat het onderhoud ervan uitbesteed wordt aan derden en dat er reclameborden geplaatst mogen worden. De sponsoring moet zorgen voor lagere onderhoudskosten, meer betrokkenheid van bewoners, verenigingen en bedrijven bij de openbare ruimte en een verhoging van het onderhoudsniveau van de openbare ruimte.

De inschrijving sluit op 15 januari 2015. De sponsor wordt volgend jaar geselecteerd op basis van economisch meest voordelige inschrijving (emvi). Het sponsorcontract loopt vijf jaar.

Reageer op dit artikel