nieuws

Nieuwe versie BouwApp gelanceerd

infra Premium

Nieuwe versie BouwApp gelanceerd

Ruim een jaar na de introductie van de eerste BouwApp tijdens de ‘Dag van de Bouw’ is nu de BouwApp 2.0 in de appstores te downloaden.

Bij infra- en grote bouwprojecten in de bebouwde kom is het belangrijk om omwonenden en forenzen te informeren over de vorderingen en mogelijke beperkingen rondom een project. Tegenwoordig heeft elke klant of omwonende zijn voorkeur wat betreft communicatie. Met de BouwApp 2.0 is het mogelijk om één update automatisch te plaatsen op De BouwApp, twitter, facebook en elke willekeurige website. Dus ook op de website van de klant of opdrachtgever.

Verder kunnen planningen, nieuwsbrieven en tekeningen met de nieuwe versie van de BouwApp door middel van een berichtje bij elke update eenvoudig worden gedeeld.

Download hier de BouwApp 2.0 

Reageer op dit artikel