nieuws

Stations metro Oostlijn in één contract opgeknapt

infra

Stations metro Oostlijn in één contract opgeknapt

Het opknappen van de 16 stations van de Oostlijn moet de slotacte worden van het metrodrama Oostlijn.

Dit keer geen gedoe, wantrouwen of overschrijdingen, maar een dialoogfase waarbij de verwachtingen over en weer ruim van te voren worden uitgesproken. Volgende week donderdag is de marktconsultatie. Kwaliteitscriteria zullen de doorslag geven bij de selectieprocedure, belooft projectmanager Ronald Siebrand van de gemeente. De prijs heeft een ondergeschikte rol naast criteria als hinder, planning en communicatie. “Samenwerking begint al in de aanbestedingsfase als partijen elkaar aftasten en een match moeten maken.”

Lees morgen het interview met Ronald Siebrand in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel