nieuws

BAM Nuttall knapt tunnels luchthaven Heathrow op

infra

BAM Nuttall knapt tunnels luchthaven Heathrow op

BAM knapt de tunnels op die toegang geven tot de terminals van de Londense luchthaven Heathrow. Het karwei levert de bouwer 100 miljoen euro op.

Het werk wordt uitgevoerd door het Britse dochterbedrijf BAM Nuttall. Het project omvat de renovatie van de ventilatiesystemen en de vernieuwing van de tunneltechnische installaties. Zo wordt gekeken naar de systemen die het brandgevaar de kop indrukken.

Infrabedrijf Nuttal zal om de overlast te beperken een groot deel van de werkzaamheden uitvoeren in de nachtelijke uren. Er wordt samengewerkt met installatiebedrijf VVB dat ook al partner was bij de modernisering van de Blackwalltunnel in Londen. Het werk wordt in februari 2016 afgerond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels