nieuws

Personele capaciteit Strukton verder afgebouwd

infra Premium

Personele capaciteit Strukton verder afgebouwd

Strukton heeft over de eerste zes maanden van dit jaar een verlies geleden van 6,6 miljoen euro. Het bouwconcern grijpt het negatieve resultaat aan om banen te schrappen.

Volgens Strukton-moeder Oranjewoud zijn de cijfers onder meer het gevolg van de moeilijke marktomstandigheden in Nederland. Vooral de bouw- en installatiebedrijven die actief zijn in utiliteitsbouwen alsmede de railinfrabedrijven hadden daarmee te kampen. Het verlies van Strukton is voor Oranjewoud aanleiding om de organisatie van het bouwbedrijf verder aan te passen. “De effecten van de getroffen maatregelen, waaronder afbouw van personele capaciteit, zullen pas in het tweede halfjaar zichtbaar worden”, laat het weten in een toelichting op de cijfers.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel