nieuws

Nederlandse bureaus gaan door met Orkaan Sandy competitie

infra Premium

Nederlandse bureaus gaan door met Orkaan Sandy competitie

Onlangs zijn de tien teams bekend gemaakt die deelnemen aan Rebuild by Design, de orkaan Sandy competitie. Onder de genomineerden ook veel Nederlandse namen zoals onder meer West 8 en OMA.

De teams beginnen aan de tweede fase van de competitie, een gezamenlijk onderzoeksproces onder leiding van New York University’s Institute for Public Knowledge, gericht op het bevorderen van de weerbaarheid in de getroffen regio. De genomineerden hebben tot maart 2014 de tijd om hun voorstellen in te dienen, waarna zij worden uitgenodigd deze verder uit te werken tot op het niveau van lokale implementatie, met behulp van Federal Disaster Recovery Funds.

Lees meer over de Nederlandse genomineerden op de site van de Architect

Reageer op dit artikel