nieuws

Rasenberg gaat brug over A50 verhogen

infra Premium

Rasenberg gaat brug over A50 verhogen

Rasenberg Wegenbouw is de aangewezen kandidaat voor het verhogen van de brug in de A50 over de Zuid-Willemsvaart. Dat maakt Rijkswaterstaat bekend.

De brug moet volgend jaar een meter hoger worden gemaakt. De uitvoering van het project is als best value-project in de markt gezet. In dat geval kan de inschrijver met de economische meest aantrekkelijke aanbieding aan de de slag met de volgende fase. Blijkt vervolgens dat de inschrijving aan alle eisen voldoet, dan wordt het werk gegund.

De officiële gunning vindt volgende maand plaats, maar Rijkswaterstaat laat nu al weten dat Rasenberg de meest voor de hand liggende kandidaat is. Nog dit najaar wordt begonnen met voorbereidende werkzaamheden. Vervolgens kan de brug volgend jaar worden opgevijzeld. Het verhogen van de brug betekent dat ook een van de afritten moet worden aangepast.

Reageer op dit artikel