nieuws

Ramingstool GWW-projecten levert tijdswinst op

infra

Ramingstool GWW-projecten levert tijdswinst op

Met de online Ramingstool voor Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) projecten biedt www.gwwkosten.nl gebruikers accurate ramingen voor een budgetbepaling.

De Ramingstool is een online applicatie voor de GWW-sector, die de gebruiker in staat stelt de kosten te ramen van gangbare, infrastructurele projecten. Daarnaast toetst de applicatie de financiële haalbaarheid van een plan. De tool bevat actuele kengetallen van bronbemaling, drainage, inrichting/meubilair, rijwegen, voetpaden en wegbebakening.

De kostenkengetallen zijn gebaseerd op de data van www.gwwkosten.nl, dat dagelijks gebruik maakt van objectieve, actuele marktcijfers. De Ramingstool is er voor overheden, waterschappen, corporaties, projectontwikkelaars, advies- en ingenieursbureaus en GWW-aannemers.

Klik hier voor meer informate over de Ramingstool voor de GWW-sector inclusief ramingsvoorbeeld!

Om de Ramingstool te kunnen gebruiken, moeten bezoekers zich abonneren op de tool. Voor bestaande abonnees van GWWkosten.nl geldt daarbij een korting van 30 procent.

Reageer op dit artikel