nieuws

Oranjewoud wijzigt naam in Antea Group

infra

Oranjewoud wijzigt naam in Antea Group

Ingenieursbureau Oranjewoud gaat eind dit jaar verder onder de naam Antea Group. De structuur van de onderneming blijft ongewijzigd.

De ingenieurs van (nu nog) Oranjewoud boekten vorig jaar een winst van 8,2 miljoen euro. Over 2011 werd nog een netto resultaat geboekt van 11,7 miljoen euro. Oranjewoud zette vorig jaar een omzet weg van 193,8 miljoen euro. De projectkosten van derden bedroegen 55,1 miljoen euro. Vergeleken met 2011 daalde de omzet met 4,4 procent.

Om slagvaardig te blijven paste het ingenieursbureau halverwege 2012 haar werkwijze aan. Het aantal businesslijnen concentreerde zich van dertien op zes. De orderportefeuille vertoont een lichte groei. Met name in de segmenten infra, veiligheid en realisatie ligt meer werk op de plank.

Reageer op dit artikel