nieuws

Kratten bergen water van Haak Leeuwarden

infra Premium

Combinatie De Heak Súd installeert 187 kubieke meter kratten voor berging en infiltratie van regenwater rond het viaduct bij Wirdum, onderdeel van het project De Haak om Leeuwarden-Zuid. AQA HydraSep uit Alkmaar levert daarvoor de eerste exemplaren van het modulaire Hidrobox-systeem. Deze kratten worden zonder gereedschap samengesteld uit twee elementen. De pakketten dragen lasten tot […]

Combinatie De Heak Súd installeert 187 kubieke meter kratten voor berging en infiltratie van regenwater rond het viaduct bij Wirdum, onderdeel van het project De Haak om Leeuwarden-Zuid. AQA HydraSep uit Alkmaar levert daarvoor de eerste exemplaren van het modulaire Hidrobox-systeem. Deze kratten worden zonder gereedschap samengesteld uit twee elementen. De pakketten dragen lasten tot 40 ton. Tussenschotten vergroten de belastbaarheid. Met de hoogte van een halve meter en 95 procent holle ruimte bergen de kratten 470 millimeter water per laag. Een slibvanger houdt zware metalen en vuil tegen.

Reageer op dit artikel