nieuws

Barriers van Traffic Service weren geluid

infra

Traffic Service Nederland uit Oss heeft met Haitsma Beton een combinatie gemaakt van een (bestaande) barrier en een geluidsscherm. In het beton worden tijdens de stort sparingen opengelaten voor een frame dat het geluidsscherm draagt. Dit scherm is een sandwichpaneel van 1,97 bij 2,10 meter en 75 millimeter dik. De kern ervan bestaat uit herverwerkt […]

Traffic Service Nederland uit Oss heeft met Haitsma Beton een combinatie gemaakt van een (bestaande) barrier en een geluidsscherm.

In het beton worden tijdens de stort sparingen opengelaten voor een frame dat het geluidsscherm draagt. Dit scherm is een sandwichpaneel van 1,97 bij 2,10 meter en 75 millimeter dik. De kern ervan bestaat uit herverwerkt EPS. Beide kanten van de kern zijn weer afgewerkt met een plaat aluminium waarop een laag siliconenpolyester is aangebracht.

Traffic Service Nederland gebruikt de geluidwerende barrier voor de renovatie van bestaande geluidsschermen. Op een rij voorkomen ze dat verkeerslawaai weglekt. De barrier van het type BB10 is 4 meter lang. Het Osse bedrijf schafte er 925 aan. De leverancier monteerde de panelen.

Naast elkaar vormen die een streng van ruim 3700 meter. Dura Vermeer gebruikt de geluidbarriers tot eind volgend jaar op de ringweg A10.

Reageer op dit artikel