nieuws

Victoria maandag weer op volle kracht vooruit

infra Premium

Victoria maandag weer op volle kracht vooruit

De boorploeg van aannemer Saturn gaat maandag alweer verder met het boren van de laatste tunnel voor de Noord-Zuidlijn.

Na het dichten van het lek woensdagmorgen met een speciaal polymeer is met man en macht gewerkt om de troep in station Vijzelgracht op te ruimen. Verder is een betonnen kraag gestort rondom de druktrommel of STS van waaruit boormachine Victoria vertrekt. De aansluiting van die trommel op de stationswand functioneerde niet goed waardoor bentoniet terug het station in lekte. De trommel wordt nu met twee extra vijzels beter tegen de wand gedrukt, zodat Saturn het aandurft om maandag weer verder te boren.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel