nieuws

Noorwegen vreest tekort aan ingenieurs

infra Premium

Kansen in Noorwegen voor buitenlandse (bouwkundige) ingenieurs: de Noorse variant van Rijkswaterstaat zegt zich grote zorgen te maken over het tekort aan bouwkundige- en andere ingenieurs. Dat tekort heeft volgens Statens Vegvesen al tot vertragingen geleid in de renovatie van verkeerstunnels. De dienst heeft het Noorse ministerie van transportzaken inmiddels gevraagd te bemiddelen in het […]

Kansen in Noorwegen voor buitenlandse (bouwkundige) ingenieurs: de Noorse variant van Rijkswaterstaat zegt zich grote zorgen te maken over het tekort aan bouwkundige- en andere ingenieurs. Dat tekort heeft volgens Statens Vegvesen al tot vertragingen geleid in de renovatie van verkeerstunnels. De dienst heeft het Noorse ministerie van transportzaken inmiddels gevraagd te bemiddelen in het aantrekken van kennis en kunde uit het buitenland zodat renovaties van tunnels doorgang kunnen vinden. Statens Vegvesen zegt nog geen problemen te zien bij de nieuwbouw van tunnels.

Reageer op dit artikel