nieuws

Weggebruiker wil beter wegdek

infra

Weggebruiker wil beter wegdek

Veel weggebruikers willen dat het wegdek van de rijkswegen verbetert. Dat blijkt uit een gebruikerstevredenheidsonderzoek van Rijkswaterstaat.

Met name in Noord-Nederland is men meer dan gemiddeld ontevreden. 13 procent van de respondenten in Noord-Nederland zegt (zeer) ontevreden te zijn over de staat van het wegdek van rijkswegen. Landelijk ligt dit cijfer echter lager, rond de 8 procent.

In Noord-Holland en IJsselmeergebied zijn gebruikers niet zozeer ontevreden, maar wel zijn veel minder mensen uitgesproken tevreden. Dat is wel het geval in Noord-Brabant en Limburg. Daar scoren de wegen hoger dan het landelijk gemiddelde.

Lees het onderzoek naar de tevredenheid over het weggebruik van Rijkswaterstaat

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels