nieuws

ProRail knapt ook 25 kleine stations op

infra

ProRail knapt ook 25 kleine stations op

Behalve de stations in de grote steden pakt ProRail de komende tijd ook 25 kleine stations aan.

Breukelen was het eerste station waar een nieuwe wachtruimte verrees die gisteren officieel in gebruik is genomen. Warme voeten, gratis Wi-Fi en sfeervolle kunst moet het wachten op de trein er aangenamer maken.

Aanleiding is dat veel reizigers aangeven de kleine stations als somber, saai, kil en weinig comfortabel te beschouwen. Per station worden specifieke aanpassingen gepleegd die aansluiten bij de wensen van de reizigers. De verbeteringen variëren van gratis Wi-Fi, nieuwe perronkappen en bouwkundige aanpassingen aan stationsgebouwen tot het plaatsen van warmtezuilen en in de winter verwarmde banken.

Reageer op dit artikel