nieuws

Onderzoekers studeren op vullen van gaten in wegdek

infra Premium

Wetenschappers van de universiteit van Nottingham onderzoeken hoe gaten in het wegdek het best zijn te dich-ten. De wetenschappers testen koude en warme asfaltmengsels onder verschillende omstandigheden. De resultaten worden bij wisselende temperaturen en mechanische belastingen beproefd. Het onderzoek moet duidelijk maken dat duurzame reparaties meer vergen dan gaten volstorten met toevallig voorhanden materiaal.

Wetenschappers van de universiteit van Nottingham onderzoeken hoe gaten in het wegdek het best zijn te dich-ten. De wetenschappers testen koude en warme asfaltmengsels onder verschillende omstandigheden. De resultaten worden bij wisselende temperaturen en mechanische belastingen beproefd. Het onderzoek moet duidelijk maken dat duurzame reparaties meer vergen dan gaten volstorten met toevallig voorhanden materiaal.

Reageer op dit artikel