nieuws

Spoorbrug Oosterbeek in de verf

infra

Spoorbrug Oosterbeek in de verf
Oosterbeek, 081111 Verven spoorbrug Driel Oosterbeek over de Rijn. Foto: Sjef Prins - APA Foto vrije aanlevering - onderschrift komt van APA Tekst

Van der Ende Straal- en Schilderwerken is bijna klaar met het verven van het staal op de aanbruggen van de spoorbrug bij Oosterbeek. De schilders gebruiken een grijze tweecomponenten- primer voor de basislaag, waarna er een groene laag overheen komt.

Om het staal blank te krijgen hebben ze eerst een bitumeuze laag weggestraald met water. De bruggen zijn helemaal ingepakt om te voorkomen dat er verfresten in het milieu terechtkomen.Van der Ende werkt vanaf maart aan de aanbruggen, in opdracht van ProRail. In maart volgend jaar start het werk aan de 130 meter lange boogbrug. De brug zal eind 2012 worden opgeleverd. In totaal heeft Van der Ende dan een oppervlak van 30.000 vierkante meter behandeld. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel