nieuws

Van Gelder neemt ‘Wegen Project Westland’ aan

infra

Van Gelder gaat de N223 onder handen nemen. Met de opdracht is voor de aannemer 61,9 miljoen euro gemoeid. De werkzaamheden omvatten het aanleggen van drie kilometer aan provinciale wegen. Daarnaast wordt onder meer 9 kilometer weg aangepast, een aantal kunstwerken aangelegd en twee kilometer geluidsscherm geplaatst. Provincie Zuid-Holland wil met dit grote infrastructurele project […]

Van Gelder gaat de N223 onder handen nemen.

Met de opdracht is voor de aannemer 61,9 miljoen euro gemoeid.

De werkzaamheden omvatten het aanleggen van drie kilometer aan provinciale wegen. Daarnaast wordt onder meer 9 kilometer weg aangepast, een aantal kunstwerken aangelegd en twee kilometer geluidsscherm geplaatst. Provincie Zuid-Holland wil met dit grote infrastructurele project bereiken dat het Westland en Hoek van Holland beter bereikbaar worden en de verkeersveiligheid in het gebied wordt vergroot.

De klus, ‘Wegen Project Westland’ genaamd, wordt uitgevoerd door Van Gelder Regio West en Speciale Projecten. Zij krijgen daarbij hulp van Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken.

Reageer op dit artikel