nieuws

Tilhulp licht nu ook vierkante putdeksels

infra

AQA HydraSep uit Alkmaar levert zijn tilhulp Pick-Up nu ook voor vierkante putdeksels. Deze gepatenteerde variant tilt de vierkante putdeksels met behulp van aanpasbare klemmen. De klemmen worden bevestigd op de hoekpunten. De Alkmaarse leverancier garandeert dat het deksel door deze manier van tillen niet in de put kan vallen. De Pick-Up kan ook vastzittende […]

AQA HydraSep uit Alkmaar levert zijn tilhulp Pick-Up nu ook voor vierkante putdeksels. Deze gepatenteerde variant tilt de vierkante putdeksels met behulp van aanpasbare klemmen. De klemmen worden bevestigd op de hoekpunten. De Alkmaarse leverancier garandeert dat het deksel door deze manier van tillen niet in de put kan vallen. De Pick-Up kan ook vastzittende deksels tillen. AQA HydraSep adviseert na het vastmaken het hefmechanisme onder spanning te zetten. Een slag met een voorhamer of een breekijzer doet het deksel opveren waarna het los komt. Voor het tillen van extra dikke putdeksels levert het bedrijf verwisselbare grotere wielen voor de tilhulp.

Reageer op dit artikel