artikel

Innovatieprijs Infratech waait over naar Essen

infra Premium

Innovatieprijs Infratech waait over naar Essen

De innovatieprijs van de InfraTech krijgt een internationaal vervolg. In januari wordt in Essen voor de eerste keer de InfraTech Innovationspreis uitgereikt.

Het initiatief wordt omarmd door zowel brancheorganisatie Baugewerbe als het instituut voor ondergrondse infrastructuur IKT. Net als in Nederland staat de prijs open voor bedrijven. instituten en studenten.

De organisatoren van de Infratech in de Rotterdamse Ahoy kijken op de eerste zusterbeurs in Essen terug als een schot in de roos. De tweede editie (van 13 tot en met 15 januari 2016) staat in het teken van water & afvalwater. Van het 560.000 kilometer lange Duitse rioolnet moet op korte of middellange termijn een zesde vernieuwd worden.

Reageer op dit artikel