artikel

Vrees voor einde innovaties in waterbouwsector

infra Premium

Vrees voor einde innovaties in waterbouwsector

Het bedrijfsleven heeft voorspelbare investeringen nodig om geld te kunnen blijven steken in innovatie. Als overheden de geldkraan dichtdraaien, legt dat volgens topman Gerrit-Jan van de Pol van bouwbedrijf GMB de bijl aan de wortel van de vernieuwing.

“Druk op de business case geeft creativiteit. Maar gebrek aan continuïteit in de projecten zorgt voor gebrek aan terugverdiencapaciteit. Het vasthouden aan ingezette investeringsprogramma’s is essentieel voor innovatie.”

Bestuursvoorzitter Van de Pol van het jubilerende Betuwse bouwbedrijf GMB, dit jaar op weg naar een omzet van 165 miljoen euro, maakt zich zorgen. Niet alleen over zijn eigen onderneming maar over heel het topsegment water, waar GMB zijn specialiteit van heeft gemaakt.

Reageer op dit artikel