Whitepapers

Van tender naar uitvoering

bouwbreed 1750

De tender is voorbij: het plan is gewonnen en je kan als aannemer aan de slag. Fijn! Maar welke mensen zet je in?

Van tender naar uitvoering

Degenen die fanatiek het EMVI-plan hebben geschreven worden lang niet altijd ingezet tijdens de uitvoering. De schrijvers horen immers niet in de uitvoering thuis en uitvoerders zijn niet nuttig voor de tender. Of ligt dat toch anders? Uitvoerders worden steeds meer betrokken bij de tender, maar schrijvers zie je niet veel in de uitvoering terug. Daardoor gaat een deel van de opgedane kennis van de tenderaars verloren. En dat is zonde.

Hoe behoud je kennis uit de tender toch in de uitvoering? In deze whitepaper lees je daarover meer!

Download de gratis whitepaper ‘Van tender naar uitvoering’.

Reageer op dit artikel