partner nieuws

Plissegordijnen, stijlvol en trendy

bouwbreed 364

Wat is een plissegordijn? Een plissegordijn schuift gemakkelijk op elkaar doordat de stof gevouwen is. U kunt het vergelijken met een harmonica. Door de vouwtjes schuift u het gordijn moeiteloos open en dicht. De vouwtjes stappelen zich dan heel eenvoudig op en van elkaar. Zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk […]

Plissegordijnen, stijlvol en trendy

Wat is een plissegordijn?
Een plissegordijn schuift gemakkelijk op elkaar doordat de stof gevouwen is. U kunt het vergelijken met een harmonica. Door de vouwtjes schuift u het gordijn moeiteloos open en dicht. De vouwtjes stappelen zich dan heel eenvoudig op en van elkaar. Zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst en waar u veel of weinig zonlicht wilt hebben.
U kunt kiezen uit een enkele plisse en een dubbele plisse. Deze tweede vorm noemen we ook wel duoplisse, deze bestaat uit een dubbele stof in de vorm van een honingraat. Deze duoplisse is vooral zeer geschikt voor bredere ramen, aangezien de stof in deze stijl tot wel drie meter breed kan zijn.

Verschillende uitvoeringen
Bij onlinerolgordijnen.nl vindt u de plissegordijnen in een tweetal verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een standaard plisse en een zogeheten Top down – Bottom up plisse. Bij de standaarduitvoering kunt u het gordijn alleen van boven naar beneden openmaken, de tweede variant maakt het mogelijk om een gordijn ook omgekeerd open te maken. Er is ook nog een speciale uitvoering als u een koepelraam wil bekleden. Deze plissegordijnen voor lichtkoepels, ook wel de koepelplisse genoemd, trekt u met behulp van een handige greep eenvoudig open en dicht. Voor advies over deze verschillende vormen van plissegordijnen bent u bij onlinerolgordijnen.nl altijd aan het juiste adres.

Plissegordijnen op maat
Bij plissegordijnen, maar eigenlijk bij elke soort gordijnen, is het belangrijk dat u de juiste maat krijgt. Vandaar ook dat er op onlinerolgordijnen.nl een handige meethulp te vinden is waarmee u snel de juiste maat kunt vinden. U krijgt daarnaast bij elke bestelling een eenvoudige, complete handleiding geleverd voor de installatie van uw gordijnen. Allemaal redenen om in uw zoektocht naar plissegordijnen een bezoekje te brengen aan Solano Wonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels